Tratamentul Naturist cu Ouă de Prepelită

Tratamentul cu ouă de prepelită produse de noi, este unul din cele mai simple si sigure tratamente ale epocii moderne, în care omul nu are prea mult timp la dispozitie să urmeze scheme complicate cu fel de fel de medicamente chimice care se stie ca repară într-un loc dar strică în alte zece!
Cura, are o schemă simplă dar care poate fi diferita de la un pacient la altul! De aceea schema individualizata, in functie de varsta, afectiuni si alte criterii, se aduce la cunostinta pacientului la începutul tratamentului. Continuitatea, se stabileste de comun acord, noua, revenindu-ne(daca se doreste) obligativitatea de a o asigura la cerere, pe baza de programare. Durata curei, este în functie de caz, de la 4 la 6,5 săptămâni. Ouăle se consumă dimineata la prima oră, pe nemâncate, după care se face o pauză de măcar ½ oră pană se poate consuma apă sau micul dejun.
Daca există afectiuni digestive ca ulcer, gastrită, constipatie, tulburări de tranzit intestinal, ouăle se sparg(conform schemei primite) într-o cescută si fără nici un alt adaos, se dau pur si simplu peste cap, inghitindu-se fără a le gusta sau a le mai tine în gură.
Dacă nu sunt afectiuni gastrice, se procedează astfel: se iau doua cescute, se sparg pe rând ouăle si se separă într-o cescută albusul si într-o cescută gălbenusul. Se iau întâi gălbenusurile, toate odată sau cate doua/trei odata, fără nici un alt adaos, se dau pursisimplu peste cap, fără a le gusta sau a le mai tine în gură. După o jumătate de oră sau pană la prânz, se iau si albusurile, amestecate în mâncare, sau ca atare. Pană la consumare, albusurile se tin acoperite în frigider.
Este foarte bine să urmati sfaturile noastre în ceea ce priveste cura si NU să vă luati după ce ati auzit de la nu stiu ce cunostinta despre modul de administrare al ouălor de prepelită produse de noi! Avem în spate peste 25 de ani de experientă si dorim să vă faceti cat mai repede bine pt a permite si altora să se bucure de binfacerile tratamentului nostru.
Numai în cazuri cu totul exceptionale, dacă prin absurd persoana care ar trebui să consume ouăle nu poate si nu poate să le consume asa cum am indicat noi, puteti să i le administrati in adaos cu sare, cu miere, cu suc sau amestecate în iaurt, mâncare, mixate cu banana sau mar sau alt fruct ori leguma ce place consumatorului, oricum, numai să le ia cumva!… Nu va fi chiar acelasi efect dar, oricum va fi deasemeni, ceva cu totul deosebit care îi va ajuta în refacerea stării de sănătate!
S-ar putea să aveti dificultăti la separarea continutului ouălor! Vă putem oferi gratuit separatorul de gălbenus de prepelită, în conditiile pe care le prezentăm la pagina "GRATUIT". Rolul dv se va usura considerabil folosind separatorul si totul va părea o joacă!
In timpul tratamentului, este permis orice este permis si în afara lui, oul nefiind un antibiotic sau produs chimic de sinteză care să interactioneze negativ cu altceva. Se recomandă cu totul optional însă, cumpătare(dacă tot se face această cură), să se reducă considerabil conservele, sucurile din si cu chimicale, prăjelile, sosurile grele, alcoolul, tutunul, cafeaua si pe cât posibil cărnurile grase si grele si orice produse dăunătoare organismului dar, repet, nu este obligatoriu sa tineti un regim impus de noi, doar sa aveti in vedere permanent ca un regim si o viata mai ordonata v-ar face mult bine dv si familiei! In limita timpului si interesului manifestat, vom deschide o pagina si despre Alimentatia Sanatoasa!

scrieti-ne la adresa:   sanatatea@secretul.ro 

  Inapoi la PRIMA PAGINA (back to HOME PAGE)