Model sanatate

"Nici un efort nu e de prisos, dacă VA FACEM SANATOS"!Scurta introducere
Secretul succesului in vindecare a acestui produs, se ascunde in spatele a peste 25 de ani de cercetare si in curajul si indarjirea de a crea dintr-un produs aproape banal, un produs cu insusiri terapeutice complexe si o exceptionala formula, capabil sa lucreze pe multiple planuri, pentru restabilirea generala a sanatatii organismului uman!
Omule, o sa-ti impartasesc cate ceva din rezultatele muncii mele, in speranta ca te voi putea ajuta si pe tine sa ai o viata cat mai sanatoasa! Citeste tot, poate la randul tau, vei putea recomanda si altor persoane acest produs special si unic, spre binele lor! Revina oricand crezi ca e necesar! Mereu, vom adauga alte si alte informatii care ar putea sa-ti fie de folos!
Animat de dragostea pt oameni, conducandu-ma dupa sloganul de mai sus, in 1979, am inceput o neobosita cercetare aplicativa prin stiintele alternative! Astfel, am studiat si practicat bioterapia, astrologia, reiki, piramidologia, aromoterapia, acupunctura, electropunctura, fitoterapie, homeopatia, osteopatie, presopunctura, fizioterapie, metaloterapie, urinoterapie, hidroterapie, helioterapie, radioterapie, tehnici de purificare, radiestezie, apiterapie, parapsihologie, chiropractica, masaj complex, tehnici reflexologice, meditatie, isihasm, tao, shao, ki, magnetoterapie, dietoterapie, yoga, psihoterapia, cristaloterapia, ayurveda, nutritie, karmologie, argiloterapie, cromoterapie, meloterapie, bioinformatica, stiinta perceperii, analizarii, prelucrarii si folosirii informatiilor necesare restabilirii sanatatii, energoterapie, tehnici extrasenzoriale, auroterapie, istoria religiilor si credintelor, terapii diverse japoneze, chineze, indiene, thailandeze, occidentale, spiritualism, armonizarea bioelementara, tehnici ionizatoare, fengshui, numerologie, terapii cu saruri, naturoterapii, terapii cu sunete si multe altele!
Toate acestea, m-au ajutat sa-mi fac o parere cat mai apropiata despre functionarea organismului uman si posibilitatile de restabilire a sanatatii! Concentrandu-ma din 1995 in gasirea unor metode revolutionare, originale de imbunatatire a calitatii unor produse naturale pt cresterea reala a ariei si efectului lor terapeutic, am insistat pe canalizarea energiilor intr-o aplicatie speciala, in urma careia asteptam sa obtin rezultate incredibile in ce priveste redobandirea sanatatii umane! Dupa mai multi ani de experimentare, aveam sa inteleg ca nu era deloc simplu sa poti adapta o asemenea inginerie la realitatea existenta si a trebuit mult efort cu mult studiu, framantari si schimbari de concept, pana sa ajung cat mai aproape de un produs de tip "panaceu". Acum, acest produs obtinut natural, este intr-o faza exceptionala dar, eforturile mele raman concentrate pt 2005 si 2006 pt a gasi metodele si tehnicile de inca perfectare a lui pt aplicarea cu si mai mare succes si in alte doua directii mai putin experimentate pana in prezent si anume: cancer si HIV/SIDA !
In paginile acestui site, veti gasi, sper, toate amanuntele necesare unei cat mai complete informari despre cum va puteti recapata si mentine starea de sanatate, prin consumarea acestui produs unic, pe care nu il gasiti nici in farmacii nici in market-uri nici prin alti intermediari ci numai prin comanda lui directa prin email sau telefon. Daca aveti dubii sau neclaritati, va stam la dispozitie la numarul de telefon: 0744 136289. NU UITATI: Noi va putem reda sanatatea!... cu conditia sa doriti si dumneavoastra!

scrieti-ne la adresa:   sanatatea@secretul.ro 

  Inapoi la PRIMA PAGINA (back to HOME PAGE)