SOIA – Alimentul medicament al viitorului

De ce să consumăm SOIA ? ! ?

Preparatele din soia ajută la reducerea decesului din cauza bolilor inimii pentru că nu conțin colesterol si sunt bogate în fibre.

Preparatele din soia reduc riscul cancerului de sân în procent de 60% dacă sunt consumate încă din copilărie, ajută femeilor în perioada de menopauză si încetinesc/reduc pierderea de calciu.

Boabele de soia, contin o moleculă asemănătoare estrogenului care se atasează receptorilor de estrogen pentru a opri substantele dăunătoare, cum ar fi nonifenolul, să afecteze amprenta genetică. Deci, soia ajută la echilibrarea hormonală!

Mâncărurile din soia sunt gustoase si dau o energie specifică ce sporeste bunadispozitie si stimulează regenerarea psiho-fizica

Cercetările colaborate ale Universitătii Chineze din Hong Kong si ale Universității din Manchester, sustin că boabele de soia au calitatea de a ne proteja împotriva dezvoltării cancerului de prostată si a celui mamar. Nivelul izoflavonoidelor din sânge a fost stabilit a fi de 110 ori mai mare în cazul japonezilor cu o incidentă scăzută a cancerului de prostată, decât în cazul finlandezilor. Femeile japoneze cu risc redus de dezvoltare al cancerului mamar, prezintă deasemeni niveluri mult mai ridicate de izoflavonoide(de genul genistein si daidzein) în comparatie cu femeile din alte societăti industrializate. Un studiu recent al WCRF, urmărind comportamentul acelorasi două izoflavonoide confirmă că, consumul de soia regulat si pe termen lung, măreste efectul de protectie împotriva aparitiei si dezvoltării formelor de cancer. Cele mai bogate surse de izoflavonoide sunt laptele din soia, iaurtul de soia si tofu, în timp ce produsele mult procesate, sunt sursa cea mai săracă!

Cercetătorii consideră că soia inhibă în cancer dezvoltarea a noi vase de sânge, înfometând astfel tumoarea si stopând dezvoltarea ei.

Scoala de Medicină din cadrul Universitătii din Pennsylvania, sustine că inhibitorul de proteinază Bowman-Birk(IBB) din soia, reprezintă un alt compus anticancer cheie care poate suprima formarea tumorilor cu 71%.

Preparatele din soia reduc riscul problemelor digestive, deoarece contin multe fibre. Adăugate într-o digestie sănătoasă reduc sansele aparitiei cancerului de colon si renal.

Soia, contine lecitina, o substantă nutritională esentială pentru functionarea armonioasă a creierului. Lecitina mai are si alte roluri ca de exemplu: împiedică depunerea grăsimilor din sânge pe peretii vaselor sanguine, ajută la eliminarea colesterolului, combate ateromul, are proprietati antioxidante.

Preparatele din soia sunt ideale pentru oamenii care au o intolerantă la lactoză sau sunt alergici la laptele traditional de origine animală.

Preparatele din soia sunt foarte potrivite pentru tratamentele dietetice ale diabeticilor, pentru că boabele de soia au un nivel scăzut de glucide si nu contin colesterol.  (Decesurile din cauza inimii sunt frecvente la diabetici).

Preparatele din soia pot fi folosite ca sursă de proteine într-o cură vegetariană, deoarece contin necesarul de aminoacizi pentru intreținerea normala a metabolismului, regenerarea pielii si crestere.

Soia, este o sursă de proteină foarte ieftină.

Din laptele de soia se pot prepara un număr imens de retete de produse delicioase, sănătoase si pe toate gusturile, cum ar fi spre exemplu: brânză diferite varietăti, mici, chiftele, budincă, înghetată, pate, iaurt, kefir, diverse creme, ciocolată, supă, friptură, salam, sarmale, maioneză, prăjitură, pâine, drob, piftie si multe altele.

Oamenii de stiintă afirmă că produsele din soia contribuie foarte mult la sănătatea omului!

VREI O VIATĂ SĂNĂTOASĂ?
CONSUMĂ LAPTE SI PRODUSE DIN SOIA PROASPETE
PREPARATE CHIAR DE TINE ACASĂ CU
APARATUL AUTOMAT DE PRODUS
LAPTE DIN SOIA
VREI GRATUIT UN
APARAT DE PRODUS LAPTE DIN SOIA?

SUNĂ LA 0744 136289

SI

AFLA CUM POTI SA PRIMESTI ACASA GRATUIT APARATUL!

APARAT GRATUIT DE PRODUS LAPTE DIN SOIA

ATENTIE! Da click mai jos ca sa intri in SITE-ul SOIA  Doriti mai multe informatii despre soia, produsele din soia sau afacerea cu aparate, dati click pe:

Da click aici ca sa intri in SITE-ul SOIA "Soia" - Alimentul sanatos al viitorului sau
- Secretul Afacerii Tale de Succes
http://www.soia.secretul.ro
scrieti-ne la adresa:  soia@secretul.ro 

  Inapoi la PRIMA PAGINA (back to HOME PAGE)