Scurt istoric

Dorind sa va oferim o informare cit mai corecta, am studiat diverse surse, din care, foarte pe scurt, am retinut pentru dumneavoastra, urmatoarele:
Prepelitele, datorită deliciului cărnii lor, au fost dintotdeauna urmărite de vânători. Fresce egiptene din anii 2500-2350 î.e.n. reprezintă capturarea lor cu plase, iar în vechiul testament se gasesc multe referinte la prepelita de lan de grâu. Prepelita a început sa fie domesticită în Coreea, China si Japonia în anii 1300 e.n.. Pentru a-i arata pretuirea , crescatorii japonezi i-au construit colivii din lemn de esenta pretioasă (santal, mahon) încrustate cu aur, argint, fildes si perle. Tot în Japonia, în secolul nostru, a început si exploatarea prepelitei pentru ouă si carne.
Conceptul antic chinez privind efectul miraculos al ouălor de prepelită în numeroase boli a fost redescoperit în Franta în 1963. În antichitate fusese folosit la chinezi în mod curent în tratarea astmului bronsic. Francezul Jean Claude Truffier, medic generalist, initiază terapia bolnavilor de astm bronsic cu oua de prepelită, obtinând rezultate remarcabile. Doctorul Truffier extinde tratamentul si obtine aceleasi bune rezultate si pentru rinita, conjunctivita, tuse spastică, urticarie, etc. După comunicarea constatărilor sale, numerosi medici au adoptat acest tratament, de ex. dr. Jacques Benveniste. Comunicările stintifice făcute de către acestia au determinat o extindere a tratamentelor în mai multe tări si la o gama din ce în ce mai mare de boli, rezultatele terapeutice fiind de-a dreptul miraculoase. În Romania, tratamentele cu oua de prepelită sunt de dată recentă, neefectuându-se cercetări sistematice în această directie. Noi, am initiat o serie intreaga de studii in acest sens si suntem foarte aproape de a finaliza concluziile aplicarii unei tehnologii deadreptul revolutionare de intretinere, in urma careia rezultatele sunt considerabil imbunatatite, efectele fiind spectaculoase intr-o gama tot mai larga de afectiuni tot mai grave!
În prezent ouăle de prepelită sunt folosite în scopuri terapeutice în foarte multe tări, extinzându-se utilizarea lor si în tratarea altor afectiuni : diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala, ulcerul gastric si duodenal, impotenta sexuala (de altfel aceasta boala era tratata astfel de vechii egipteni iar în prezent se trateaza pe scara larga în Brazilia).
Pentru descoperirea principiilor active pe care le contine oul de prepelită sunt angajate numeroase laboratoare din întreaga lume. În Franta s-a pus la punct un test (Dr. Jaques Benveniste) cu ajutorul căruia se poate demonstra calitatea antialergică a oului de prepelită.


scrieti-ne la adresa:   sanatatea@secretul.ro 

  Inapoi la PRIMA PAGINA

 

      De ce sa nu vindeci natural, mai multe boli odata?   Soia - secretul unui aliment - medicament   Afla gratuit cum poti incepe afacerea ta de succes

            Sigur iti doresti o icoana pt tine sau pt a o face cadou   Sigur iti doresti o icoana pt tine sau pt a o face cadou   Soia - secretul unui aliment - medicament   Stop atipirii la volan   Aparat de Protectie împotriva câinilor periculosi