OU de PREPELITA – Compozitie

Efectele miraculoase ale acestui miniatural produs de tip panaceu, sunt date de: calitatea superioară a proteinei din ou; lipsa colesterolului (este singurul ou dietetic); Compozitie: proteine, glucide speciale nepericuloase īn diabet sau alte boli īn care glucidele sunt interzise, lipide speciale fine si lecitine, vitamine, săruri minerale, aminoacizi esentiali, factor antialergic. Fată de oul de găină, care este de 5 ori mai mare, cel de prepelită conţine de 5 ori mai mult fosfor, de 7,5 ori mai mult fier, de 6 ori mai multă vitamină B1, de 15 ori mai multa vitamină B2. De asemenea, conţine īntregul complex de vitamine A; B, D3, E, plus de 7,5 ori mai multe microelemente de genul calciu, zinc, sulf potasiu si metale rare, indispensabile vietii sănătoase. Contine un agent anticolesterol care curată vasele sanguine de depunrile de colesterol, inclusiv pe cele fine cerebrale. Contine un agent care ajuta īn refacerea celulară, implicit a matricei organice. Valoarea nutritivă la 100 g produs este de aproximativ : 700 kj; proteine 12%, grăsimi 14%, glucide 0,5%, minerale 1%
Aceste date sunt orientative si cu siguranta mereu imbunatatite de noi, īn mai toate directiile, după o munca continuă de cercetare si ameliorare de peste zece ani. In anul 2005, avem speranta că vom dobori toate recordurile īn materie, prin adoptarea unei noi si revoluţionare tehnologii, de concepţie proprie ce va aduce un spor cantitativ si calitativ al substantelor bioactive din produsul deja atīt de pretios. Mentionăm că si acum, utilizăm pe līngă tehnologiile clasice readaptate, tehnologii unice de conceptie proprie sau adaptate, pentru armonizarea īntregului continut, cu participarea factorilor de echilibrare, după caz, constīnd īn energie telurică, cosmică si/sau biomagnetică, etc. sau adăparea cu anumite ceaiuri din plante medicinale culese īn anumite etape ale dezvoltării lor, īn funcţie de alinierea astrelor, ape vitamino-mineralizate prin macerare sau ape ionizate… Si multă, multă dragoste!
Tehnologia de care pomeneam, este unica si are la baza studii intreprinse incepand din 1979, intr-o multime de domenii ale stiintei, multe necunoscute in Romania. Asa se si poate explica faptul ca practicind o tehnologie proprie total deosebita, obtinem aceste rezultate, cu totul exceptionale! Incercati si va veti descoperi ca ati facut, poate, cea mai fericita alegere din viata dv!


scrieti-ne la adresa:   sanatatea@secretul.ro 

  Inapoi la PRIMA PAGINA (back to HOME PAGE)