STOP ATIPIRII LA VOLAN

Acum si in România

pentru toti cei care luptă cu somnul la volan, vă prezentăm:

"APĂRĂTORUL SOFERILOR"

Viata este pretioasa. Pastrati-o in siguranta cu APARATORUL SOFERILOR!

Un aparat nou revolutionar care te tine treaz in situatii in care oboseala isi spune cuvantul si previne atipirea sau adormirea necontrolata.

Se recomanda urmatoarelor persoane:

* Soferi de cursa lunga care sunt nevoiti sa conduca pe timp de noapte

* Soferi de TAXI care sunt nevoiti sa conduca pe timp indelungat sau de noapte

* Elevi sau studenti in sesiune sau care obisnuiesc sa invete noaptea

* Paznicilor sau gardienilor care efectueaza serviciu de noapte

* Persoanelor care lucreaza in institutii cu foc continuu in special in ture de noapte

* Vanzatorilor din magazinele deschise non-stop

Avantaje:

- Foarte usor de utilizat fara sa necesite o pregatire dificila in prealabil.

- Odata achizitionat, nu necesita alte cheltuieli decat pentru schimbarea bateriilor dupa aproximativ un an de folosinta in functie de cat de mult este utilizat.

- Se livreaza cu un set de baterii. Bateriile sunt comune de 1,5 volti de tip LR44x1 si se pot schimba dupa consumare foarte usor.

- Produs cu o tehnologie de ultima ora popular in SUA, Canada si Japonia.

- Nu necesita intretinere.

- Greutate si dimensiuni reduse (16,5 grame), aspect ergonomic.

- Un pret promotional pentru comenzile prin e-mail si telefon ... Livrarea imediata chiar catre adresa dumneavoastra.

Cum functioneaza:

Se fixeaza dupa ureche ca in pozele de mai jos cand privirea este orientata inainte.

Se porneste de la comutatorul care are doua pozitii: oprit si pornit (OFF si ON).

Din acest moment cand capul se inclina mai mult de 15-30 de grade, aparatul va emite un semnal sonor care face imposibila atipirea sau adormirea.

Cum puteti intra in posesia "APARATORULUI SOFERILOR":

Pentru a comanda "APARATORUL SOFERILOR" nu trebuie decat sa NE CONTACTATI LA TELEFONUL 0744 136289 sau scrieti-ne la adresa sofer@secretul.ro

Expedierea se va face prin posta conform adresei furnizate de dumneavoastra. Pretul din aceasta oferta, include taxele de expediere.

Instructiuni de folosire:

- inainte de folosire sa va asigurati ca aparatul functioneaza facandu-i un test. Exista posibilitatea sa nu il fi folosit o periada mai lunga sau sa fi stat in soare iar bateriile sa fie descarcate.

- la pozitionarea comutatorului pe pozitia pornit sa va asigurati ca pozitia capului este orientata in directia in care aparatul sa o considere unghiul zero catre directie in care sa fie orientata privirea.

- aparatul va inregistra miscarea daca directia pentru care a fost pozitionat se modifica. Astfel ofera posibilitatea miscarii capului dar nu mai mult de 15-30 de grade. Daca capul se inclina mai mult de 15-30 de grade veti fi alertat instantaneu de semnalul sonor. Pentru o acuratete mai buna se poate calibra ca unghiul de inclinare sa fie de 15-20 de grade.

- aparatul pe toata perioada folosirii trebuie sa fie pe pozitia "PORNIT"

- dupa folosire se scoate de la ureche si de la comutator se va trece pe pozitia "OPRIT" pentru a evita consumul bateriilor.

- Nu se recomanda instrainarea acestui produs cand bateriile au fost folosite o perioada indelungata.

- A nu se lasa sa intre in contact direct cu razele solare sau umezeala. Acestea pot cauza defectiuni sau deteriorarea bateriilor

- Pentru schimbarea bateriilor se desface capacul din spate si se inlocuiesc bateriile. Trebuie avuta in vedere fixarea bateriei astfel incat polaritatea sa fie conform instructiunilor de pe capac.

- Se folosesc numai baterii de 1,5 volti de tipul LR44x1 orientate cu polaritatea (+) in sus

- Nu se recomanda introducerea bateriilor uzate sau descarcate in aparat

- Nu se va lasa la indemana copiilor

- Se va feri de umiditate, calduri excesive, campuri electromagnetice, electrostatice sau socuri.

- Acest produs nu este indicat sa fie folosit in cazuri in care oboseala este foarte avansata. in cazul oboselii foarte avansate reflexele umane sunt mult incetinite. Este exclusa folosirea aparatului si a automobilului in cazul consumarii de bauturi alcoolice!!! In aceste cazuri se recomanda odihna naturala.

- Acest produs este independent de defectiuni daca se intrunesc conditiile de mai sus pe o perioada sa maxim 12 luni. Garantia este asigurata pe perioada de 12 luni de la data cumpararii.

Cateva date informative si motive in plus pentru a folosi "APARATORUL SOFERILOR":

- Statisticile afirma ca a 10-a cauza de mortalitate in lume este cauzata de atipirea la volan.

- Unul din cinci accidente rutiere este datorat atipirii la volan.

- Numai in SUA anual au loc 100,000 accidente din care rezulta 40,000 de raniti si peste 1,550 decese afirma National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA).

- Din cauza oboselii jumatate din decesele prin accidente de circulatie se produc la barbatii din grupa de varsta 15-44 ani...

- Viata este pretioasa. Pastrati-o in siguranta!

Beneficiati de oferta promotionala pentru siguranta dumneavoastra ... (TVA si taxe de transport incluse). Livrarea imediata, pe adresa dumneavoastra.scrieti-ne la adresa:  sofer@secretul.ro
si veti avea instantaneu o confirmare ca am primit mesajul DV.

Dacă ne contactati de la un cont free(gratuit) de e-mail, probabil nu vom primi mesajul dv(serverul nostru ar putea sa-l considere SPAM) si va recomnd sa ne scrieti pe adresa: secretariatsecretul@yahoo.com


Dacă nu primiti răspuns in maxim 48 de ore, inseamnă ca au fost probleme cu INTERNETUL, deci retrimiteti mesajul dv!

  Inapoi la PRIMA PAGINA

 

        De ce sa nu vindeci natural, mai multe boli odata?   Soia - secretul unui aliment - medicament   Afla gratuit cum poti incepe afacerea ta de succes   Sigur iti doresti o icoana pt tine sau pt a o face cadou   Sigur iti doresti o icoana pt tine sau pt a o face cadou   Soia - secretul unui aliment - medicament   Aparat de Protectie împotriva câinilor periculosi